753 poze   7884 vizite

0 stire Brenda Asnicar

Brenda Asnicar a vorbit despre răpire tentativă de tatăl său
Fosta stea a răţuşca cea urâtă a spus că a fost în apropiere de Buenos Aires Balvanera şi de lumina zilei.

Brenda Asnicar actrita, care a jucat în ultimii doi ani de la televizor bandă Răţuşca cea urâtă, a confirmat faptul că tatăl său a suferit o încercare de răpire urmă cu două săptămâni, dar numai acum familia este încurajat să-ţi spun povestea.

"Ei au încercat să-l răpească tata şi nu vorbesc un cuvânt de precauţie. Ea a fost în Balvanera în plină zi. Au furat un telefon mobil cu informaţii sensibile şi portofel cu toate documentele cu care apoi a încercat să-şi continue crime. Trăim într-un timp de primejdie extremă ", a spus Brenda Puroshow.

Tată de actrita numit Gustav, este de 42 ani şi este un comerciant. În conformitate cu fiica sa, după incident, a suferit de panică.

Între timp, mama lui Adriana, Brenda Asnicar, a declarat ca doi infractorii certat sotul ei si apoi a încercat să-l.

"El a fost ranit foarte mult şi au dus in jurul toate ATM-urile de numerar. Apoi au vorbit între ele şi cu o terţă parte pentru a le lua cu tine şi să ceară o sumă mare de bani pentru răscumpărare lui. Dar el a fost la fel de Mc dătătorul şi a scăpat într-un moment de distragere a atenţiei ", a spus el.

"In zilele urmatoare, aceste criminali utilizat contacte în agenda telefonică a telefonului pentru a apela cunostintele noastre. Am avut de a construi un Brenda puternic operaţional notifică şcolare şi universitare de fiul meu Ivan (18 ani), care au studii de film. Cerem toti prietenii nostri si de familie care nu au răspuns la orice apel de la acest telefon. Nu lăsaţi baieti numai pentru un minut, în cazul în care, înainte de a le însoţeşte peste tot, acum mult mai mult. mulţumesc de poliţie care sa purtat în mod corect şi Idei de Sud, care a fost contactat imediat şi serviciul de care aveam nevoie ", a încheiat el.Albumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.